Main Menu
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text

WLZ advocaat

Kaya Advocatenkantoor kan u begeleiden met uw WLZ indicatie bezwaar en beroepsprocedure. U bereikt meer resultaat met een WLZ advocaat die goed op de hoogte is van de complexe wet- en regelgeving bij het WLZ. Met raad en daad begeleidt de advocaat om een goede indicatie te realiseren. Vul het contactformulier in en laten we aan de slag gaan met uw WLZ bezwaar.

Advocaat voor WLZ bezwaar in héél Nederland

Als WLZ advocaat begeleiden wij cliënten door heel Nederland. Ongeacht of u woonachtig bent in Leeuwarden of Tilburg, in Rotterdam of in Haarlem. Wij begeleiden hulpbehoevenden uit alle windstreken met hun:

Subsidie voor begeleiding door WLZ advocaat

Bij de meeste WLZ cliënten is er sprake van een laag inkomen. Zij worden door de Raad van Rechtsbijstand geholpen met een vergoeding. Tijdens ons telefoongesprek kunnen wij u aangeven hoeveel de WLZ bezwaarprocedure kost en hoeveel subsidie er verstrekt wordt.

U kunt in het contactformulier een gratis belafspraak aanvragen. Wij zullen luisteren naar uw situatie, ons inlezen in de stukken en een werkwijze voor uw bezwaarprocedure voorstellen. De WLZ advocaat bezoekt hoogstpersoonlijk de hoorzitting op locatie, ongeacht waar u in Nederland woont. Voorafgaand aan deze hoorzitting heeft u contact via de telefoon of e-mail.

Vraag stellen